Tuesday, January 19, 2010

nuvafemme

sajer nak masuk kan entry baru.dah lama sangat tak update.hehe..just nak minta saper rajin undi la adik ipar aku ni sbb aku sajer masukkan dia dalam contest ni http://www.nuvafemme.my/


ni la orangnya: ROSLINAH BINTI KAMARUDIN NG

3 comments:

affa said...

adik ipar kamo ni comeyl...swuh jadik model la...^_^

p.s. cmne nk add kamo kat blog ni? aku baru lgk la berblog2~

MISS DIVA said...

undi kat mana?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)