Sunday, October 04, 2009

RAYA 2009

Balqis(sepupu aku), husband aku, alias, aku

dua2 tak nak pandang kameramak ngah,aku,hubby,nana(sepupu),yati(sepupu)


Alhamdulillah, raya kali amat bermakna dalam hidup aku. segala-galanya telah berubah.aku harapkan kebahagian sentiasa datang selepas ini (Amin)..aku dan suami telah mengambil seorang anak angkat lelaki. umur 5 tahun. jadi tahun ni aku bawa balik beraya kat kedah...

keluarga kat sana boleh terima anak aku ni.Alhamdulillah...malah ader yang nak minta untuk menjaga anak aku ni....aku cakap la dah mula sayang kat budak ni..lupe plak nama dia muhammad alias...keluarga aku suka layan telatah dia bercakap.tapi dia degil skit....husband aku cakap biasa la sbb dulu budak ni duduk terbiar....buat husband aku terima kasih ayang ucapkan sbb abang telah memberi teman untuk ayang...

5 oktober 2009 (hari ini) bermula la husband aku hantar dia kat tadika.cian dia dari dulu nak nak sekolah tapi tak dapat. ni baru first time dia masuk sekolah walaupun dah hujung tahun.aku berdoa agar alias dapat segala ilmu yang dipelajarinya.teringat ayat yg selalu dimulut dia (alias nak buang perangai jahat ambil perangai baik.hehehe)..

4 comments:

dibiuscinta said...

wah raya bersama anak..mesti la seronok sgt kan..tahniah..semoga bahagia selamanya...

fida said...

terima kasih dibiuscinta...

nAdiRah said...

tahniah fida!!! sungguh mulia hati ko n huBby biler membela anaK anGkat. mudah2an ko akan dikurniakan anak sendiri & bahagia selama-lamanya. insyaAllah.

fida said...

Amin.mudah mudahan nad...